Ho ho hoera, elke dag een boek! (+ win jij een boek onder je kerstboom?)

Elke dag een boek.jpeg

Laten we een koe een koe noemen: 2020 was een klotejaar. Hands down dé ‘Smelly Cat’ van deze eeuw. Maar zoals dat gelukkig gaat met jaren, kunnen we ook dit jaar bijna vaarwel zeggen. Omdat aftellen nog nooit zo leuk was, doe ik dat deze keer in stijl. De komende adventperiode lees ik elke dag een boek voor. Live. Via tinternet. Helemaal coronaproof, helemaal gratis, helemaal voor jou. 


 

Na een jaar dat met haken en ogen aan elkaar hing, kunnen we allemaal wel wat kerstwarmte gebruiken. Ik hoop dat je net als ik nu al volop “ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOUUUUUU” blèrt, kaarsen brandt tot de muur zwart ziet en vraagt of de ovenhapjes ein-de-lijk uit de diepvriezer mogen. 

Die extra vroege kerstperiode heeft maar één reden: aftellen. Aftellen tot 2020 eindelijk achter de rug is en we het jaar mogen inluiden waarin alles weer aangenamer wordt. Om dat aftellen nog aangenamer te maken, neem ik je vanaf dinsdag 1 december elke avond mee door het eerste hoofdstuk van een van mijn favoriete boeken. Op Instagram lees ik 24 avonden op rij live voor, van mijn scherm naar het jouwe. Van kinderboek tot klassieker, van Nederlands tot Engels - deze advent help ik je het beste boek te kiezen voor onder de kerstboom.

Voor een van jullie wordt het bovendien een extra mooie kerst. Op Kerstmis geef ik namelijk één exemplaar weg uit mijn boekenstapel. Het enige wat jij hoeft te doen, is me laten weten welk exemplaar je wilt winnen. Hou mijn Instagrampagina in de gaten om je kans te wagen: op 25 december komt de winactie online, op 1 januari kies ik een winnaar.


 
Tine Lefebvre

Als boeken in bomen zouden groeien, was Tine een boomknuffelaar geweest. Verslingerd aan taal sinds ze als kind werd voorgelezen, drinkt ze woorden alsof het de beste champagne ter wereld is. Ze werkt als communicatieverantwoordelijke in Kortrijk, is gek op haar kat-met-negen-levens Lou en gaat in haar dromen elke vrijdagavond op café met Michelle Obama, Jelle Cleymans en Austin Kleon.

Vorige
Vorige

6 dunne boeken voor je leeslijst

Volgende
Volgende

Hoe schrijf ik een motivatiebrief? 6 tips om je droomjob te scoren